Ja fa dies que la Junta del CCE Almatret treballa en l’organització de la que serà la XIII edició Xallenge David Duaigües. Si el virus pandèmic ho permet, la prova d’enguany arrencarà el diumenge, 13 de març de 2022.

Amb la cadència que s’ha vingut portant de cada edició, les persones participants podran gaudir de les atractives vistes panoràmiques que ofereix el Tossals d’Almatret i a ritme de pedals podran seguir un magnífic recorregut que els permetrà explorar la bellesa paisatgista de l’entorn.

Ben aviat s’obrirà inscripcions, amb un límit de ciclistes. Tenint com a punt de sortida i arribada el bonic poble d’Almatret, s’ha preparat dos recorreguts: un circuit curt de 20 quilometres amb 400 metres de desnivell (aprox.) i un circuit més llarg de 41 quilometres i 1.350 metres de desnivell(aprox.).

La seguretat dels corredors i de les corredores serà el més important per l’organització i es posarà especial èmfasi en mantenir els protocols per a la prevenció del risc de contagi COVID-19.

Les persones participants poden començar a lubricar i untar d’oli la bicicleta ja que des del CCE Almatret ja tenim preparats els corriols de la XIII Xallenge David Duaigües.

Us hi esperem!

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

DIES QUE QUEDEN PER COMPLETAR LA XII EDICIÓ XDD 2022